Радев "победи" Цачева в дебат, в който и двамата отсъстваха

Абсурдни резултати показа експресно проучване на "Маркет линкс" за реакциите на зрителите от снощния президентски дебат по бТВ.

Въпреки че нито един от двамата фаворити за балотажа - Цецка Цачева и Румен Радев - не се явиха в предаването, оказва се, че 6% от анкетираните са посочили, че те са се справили най-добре.

Още по-впечатляващо е, че Румен Радев "води" пред Цецка Цачева в дебата, в който и двамата отсъстваха.

Той е получил 3,8% одобрение от зрителите, докато за Цачева са гласували 2,2%.

Цачева и Радев всъщност "присъстваха" визуално в студиото на Светослав Иванов и Антон Хекимян под формата на холограми, към които двамата водещи задаваха предварително подготвените си въпроси.

В дебата участваха само четирима кандидати за президентския пост - Красимир Каракачанов, Трайчо Трайков, Ивайло Калфин и Веселин Марешки.

Проучването на "Маркет линкс" показва, че най-много зрители са харесали представянето на Каракачанов (25.7%), следван от Ивайло Калфин (15 процента) и Веселин Марешки (11%). Седем на сто от анкетираните са посочили, че кандидатът на Реформаторите Трайчо Трайков се е представил по-добре от всички останали.

#1 Шамито 03.11.2016 в 15:04:57

Пи Ар удар в десятката за Радев.Не желае да е шоу кукла в платени медии а залага на преки контакти с избирателите.Време беше да се спре шоуто и да се премине към реална видима политика.Така въпросите се задават от реално присъстващи хора а не от платени Ани и Виктор или Хекимян.

#2 pixie 03.11.2016 в 18:50:42

Шамито, на мен пък точно на кукла ми приличаше, но даже и кукла не беше - една безгласна холограма. Голям пиар, няма що. Или голям страх. Щото по личните му срещи не вярвам да ходят по-различни от червени бабички и да го гледат в захлас, поне такъв контингент видях от телевизионните репортажи за въпросните срещи.

#3 GETI 04.11.2016 в 08:16:17

Радев- Йотова са отбора на САЩ. Преди Корнелия Нинова излъга, че ген. Радев е дисидент, който хвърлил оставка в знак на протест срещу гешефта на пишман-министър Ненчев с ремонта на двигателите на МиГ в Полша. На въпроса как е устискал да не си подаде оставката веднага, а е чакал кротко 6 месеца да дойде предизборната кампания за президент, генералът не можа да даде смислен отговор. Радев каза обаче друго – не можел да понесе мисълта, че българското небе се охранява от самолети на чужди държави. Но като натовски генерал съвсем спокойно е понасял българската земя да бъде тъпкана от американски ботуш. В пълна хармония със съвестта си е бил 9 години началник-щаб и командир на III изтребителна авиобаза Граф Игнатиево, която е американска, с екстериториален статут (т.е. води се небългарска територия, на нея българските закони не важат). И като натовски генерал е получавал огромната си заплата, без мускулче да трепне на лицето му. Ясно е, че и двете кандидатури на БСП – на Радев и на соросоида Илиана Йотова, са консултирани с US посолството в София. С тези две кандидатури, хиротонисани от г-н Ерик Сет Рубин, г-жа Корнелия Нинова върза гащите и сега може спокойно да се репчи на Борисов от парламентарната трибуна. Дума дупка не прави. Който и да стане президент – Цачева или Радев, все ще бъде американска пионка.

#4 GETI 04.11.2016 в 11:18:46

Последно, чия кандидатура е Румен Радев? На АБВ, БСП или ГЕРБ? Накрая ще се окаже, че е на началниците от Вашингтон! Няма друго логично обяснение за това, че ГЕРБ пусна срещу него онова нещо наречено Цецка Цачева. Питам се, защо ли бившия министър от БСП и любимец на корпорация "Уестигхауз" Драгомир Стойнев, беше за няма и месец на 2 пъти командирован в САЩ докато течеше цирка между АБВ и БСП, и веднага след второто му връщане БСП категорично издигна Радев и започнаха едни скечове ... Първо беше "скандала" с любовницата му - Ясно послание, че той не е педал. После нещо някаква оставка подал в несъгласие с Тиквоча и Перукан, че чужди самолети щели да ни "пазят" небето, ама изчакал стажа за пенсията с истинския рапорт за напускане и 20-те заплати ( към 200 000 лв.). Интересно защо на Радев 9 години не му пречеха американските военни бази и постоянното кацане и излитане на американски военни самолети на българските летища, а го възмутиха полски или примерно гръцки от "съюзническото" НАТО. Според мен тия две висши военни училища в САЩ са го превърнали от български военен не в НАТОвски, а направо в американски. Това е нормално след като се знае, че американците няма да обучават във военно дело хора непроверени и не доказали безпределната си лоялност към Пентагона. Вече е ясно, в БСП ръководството е поето от про американското либерално малцинство начело със СеДеСарската Разбойническо мениджърска приватизаторка, Драго Стойнев - Уестингхауза, любимеца на Първанов и трафикант Кирил Добрев, безполовия Калоян Паргов и останалата соросоидно-либерстко стечение на Позитано №20! Та да ни е ясно - неолибералната БСП не е промяната, а е подмяната!

#5 deowin 04.11.2016 в 17:59:56

>Радев- Йотова са отбора на САЩ А ти си от отбора на 4ти километър. Трайков, предполагам, според теб е отбора на Путин, щото е откровено прозападно настроен? Митьо Пищова пък е изборът на Обама, щото има сходно добро образование, обноски, кариера и прочие? Откъде се събирате такива идиоти тук? Няма как човек нарочно да ви избере. Единственото обяснение е, че просто сте преобладаващи сред населението на България. Което, апропо, прекрасно обяснява пожарникаря-бивш телохранител-премиер, осъдения педофил-кандидат за президент, и всеки друг факт в българската политическа реалност.

#6 GETI 04.11.2016 в 19:56:42

Президентът на България e и върховен главнокомандващ на Българската армия. За какво ни е американски генерал за президент? САЩ пренасят военната тежест от Франция, Германия и Брюксел към страните от Източна Европа,откриват нови бази, изпращат се оръжия, формират се нови военни структури. http://novinite.bg/articles/127368/SASht-izprashta-6000-voenni-v-Evropa Oформянето на двата фронта в една предстояща война е според прекараната разделителна линия: - Полша с балтийските пудели, Украйна, Румъния, България. От запад са ЕС и САЩ, а от изток е оформящата се дъга: Русия, туркестанските държави начело с Казахстан и Турция вътре, Иран и Китай... Левитана срещу Хипопотама... Познайте какво ще се случи с пушечното месо из разделителната полоса "Балтийско и Черно море" !! Всички други бурлески, фокуси, сценарии за идиоти с измудренето "бай х*й" и прочие "забавления" за плебса, представяни без пауза, умора и свян, са само и само прах в очите и отвличане на вниманието.

Новините

Най-четените