Сидеров продължава с цирка

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров упражни правото си на вот в Първа частна математическа гимназия.

Сидеров дойде рано сутринта преди предварително обявения от партията му час, в който той трябваше да гласува.

Най-демонстративно пред членовете на изборната комисия в училището, той скъса бюлетината за референдума с думите: "Росен Плевнелиев да си ги навре отзад", съобщи news.bg.

Това е поредният скандал, който създава Сидеров от началото на изборната кампания. Първо беше нахлуването му в павилион за цигари, после имаше словесни схватки с полицаи, а за финал дойде атаката му срещу студенти от НАТФИЗ.

#1 Ролинс 25.10.2015 в 15:40:51

"Росен Плевнелиев да си ги навре отзад", Естествено обсебените от аналният секс русофили много се радват. Те само за това си мислят и всяко второ съждение им е "гейският запад", "педалите", "лезбийките", "кончита вурст". Ако бях психолог, работата ми щеше да е много интересна да изследвам такива индивиди.

#3 dedogo6 25.10.2015 в 19:07:34

Е няма ли кой да му налее малко акъл в главата на тоя бе?!?! Ама с нещо по твърдо.Това на какво прилича - нахлува в НАТФИЗ и се прави на мъж, щото не е сам, а ако някой му скочи, ще го обърне на цирк после...Ебати скапания нещастник... Абе, тия дето сте гласували за него, не сте ли го видели какъв е откаченяк бе?!

Новините

Най-четените