Мерил Стрийп влиза във втория сезон на Big Little Lies

Какво повече можеха да си пожелаят феновете на сериала "Big Little Lies", освен нов сезон след страхотния успех на първите епизоди?

Нов сезон - с Мерил Стрийп в една от главните роли.

Звездата, която преди дни получи 21-вата си номинация за "Оскар" за ролята си в "The Post" на Стивън Спилбърг, ще влезе в кастинга на сериала, който направи силен пробив с Рийз Уидърспуун, Никол Кидман, Лора Дърн, Шайлийн Удли и Зоуи Кравиц.

Big Little Lies е създаден по романа на Лиан Мориарти, като първият сезон на сериала успя да спечели 8 награди "Еми" и 4 "Златни глобуса". Продължението на историята този път ще се базира на сценарий, който вече излиза извън сюжета на оригиналната книга на Мориарти. HBО вече даде зелена светлина за нови 7 епизода.

Сезон 2 ще бъде посветен на проблемите с издръжливостта на приятелството, последствията от злоупотребата с лъжите, крехкостта на брака и "порочната жестокост на здравото родителство".

ВНИМАНИЕ - Следващият текст съдържа спойлери и не се препоръчва за хора, които не са гледали Сезон 1 на Big Little Lies

Стрийп ще изиграе ролята на Мери Луиз Райт, майката на героя на Александър Скарсгард - Пери, който систематично тормозеше съпругата си Селест (Никол Кидман).

В края на първия сезон стана ясно, че именно той е бил мистериозният по-възрастен мъж, който в миналото е изнасилил младата Джейн Чапман (Шайлийн Уудли) и е баща на сина й Зиги.

Разкритията доведоха до кулминацията, в която Пери беше изблъскан по стръмни стълбища и загина на място.

Сега неговата майка (Мерил Стрийп) се появява в богатото предградие Монтерей, за да разбере какви са причините за тежките сътресения, довели до смъртта на сина й.

Александър Скарсгард също ще е ангажиран за втория сезон на Big Little Lies, като вероятно ще се появи в ретроспективни сцени от живота на семейство Райт.

До момента официалните източници потвърждават само за завръщане на Рийз Уидърспуун и Никол Кидман, като не е ясно дали Лора Дърн и Шайлийн Удли ще имат роли в продължението.

Новините

Най-четените