Създаде ли Game of Thrones звезди

Десет години и осем сезона по-късно сериалът Game of Thrones вече официално е завършен. Хитът на HBO остава в биографиите на стотиците актьори, работили по него, но вече няма да привлича интереса на публиката към тях.

Ако искат да продължат да бъдат под светлината на прожекторите и на кориците на списания, те ще трябва да потърсят нови големи и успешни роли... стига някой да им даде такива.

Един от големите въпроси след края на сериала е именно този: успя ли Game of Thrones да създаде звезди? Или популярността на много от тях ще изветрее бързо след финала?

Ясно е, че шоуто създаде десетки запомнящи се персонажи. Но е под въпрос дали това персонажът ти в една продукция да е популярен гарантира, че ти самият също си и ще бъдеш такъв и занапред.

В галерията ще откриете поглед към кариерите на някои от основните лица в сериала. До какви роли успяха да се доберат, след като вече бяха започнали да снимат Game of Thrones, отвориха ли се за тях вратите на големите холивудски продукции, предстои ли им нещо интересно за снимане...

Или в крайна сметка за тях играта на тронове не се оказа чак толкова печеливша.

#2 Kenny McCоrmick 26.05.2019 в 19:55:48

Не, не създаде. Освен Питър Динклидж никой от тези няма да се измъкне от образа си. Точно както актьорите от "Приятели", от "Секса и града" и куп други сериали (които преди "Игра на тронове" бяха обявявани за "революция в телевизията"). Хеле Емилия Кларк и Кит Харингтън - никаква надежда, толкова са сладурски безпомощни...

Новините

Най-четените