Руската Ким Кардашиян иска да е муза на Мондиал 2018

За Анастасия Квитко се говори от известно време. Сега рускинята стана известна и на футболната общественост, след като поиска да бъде муза на Мондиал 2018.

Квитко е известна като руската Ким Кардашиян. Извивките по тялото й наподобяват завои от писта за Формула 1, а заради пищните си форми Квитко е една от най-известните рускини в Instagram с над 4,5 млн. последователи.

До световното първенство остават по-малко от две години, но Настя, със сигурност, ще бъде сред големите претендетнки за титлата „муза на Мондиал 2018“.

Квалификациите все още не са навлезли в решаващата си фаза, стадионите все още не са напълно готови, нямаме избран талисман, но като че ли намерихме музата.

Квитко е родена в Калининград през 1994 г., но в момента живее в Москва. Работи като модел, което не е никак изненадващо, имайки предвид визията си.

Video @liverichmedia 💗

A video posted by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on Apr 25, 2016 at 3:45pm PDT

Тематично, като за Мондиал 2018, в галерията може да видите 18 от най-секси снимките на Анастасия Квитко.

#1 Бай Пешо Танкиста 27.10.2016 в 16:50:02

Тая е тотална СВИНЯ бре, хора?!? Ква "Ким Кардашян", какви 5 лева, каква милиция бе??? Тя и Кардашян е грозотия, ама тая руска стерва си е бая прасе, даже и във фейса!! Смешни сте..

Новините

Най-четените