Реал прави обречен опит за Рууни

Шефовете на Реал правят нов опит да привлекат звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни, но в този случай и те са наясно, че с подобна оферта няма как да стане. Испанският гранд действа активно от началото на трансферния прозорец на 1 януари, но ако информацията от Манчестър е вярна - оферта за 20 милиона лири за Рууни, то най-вероятно Дейвид Мойс дори няма да си направи труда да отговори на този факс.

В Мадрид се надяват да подложат на натиск Юнайтед, тъй като Рууни все още не е преподписал с клуба, но това предложение само демонстрира намерение за участие в играта, не и някакво сериозно действие.

Уейн има договор с английския клуб, който изтича след 18 месеца, което означава, че ако ще ставаме свидетели на офанзива от страна на Реал, то тя може да се случи на два фронта - от една страна мадридчани да предложат много пари на Юнайтед, нещо, което не се случва и от друга - Белия балет да оферари много пари и място до Роналдо и Бейл на Уейн, което може би е въпрос на време да бъде потвърдено.

Новините

Най-четените