Георги Иванов: Може да не играем в Европа

"Отборът се опита да играе добре. При гола допуснахме колективна грешка. Не мога да бъда недоволен от желанието на момчетата. Опитахме се поне да стигнем до равенство, но това е футболът. Не можахме да вкараме и загубихме - заяви след загубата с 0:1 от Лудогорец треньорът на Левски Георги Иванов.

След края на мача на „Герена" вчера феновете на сините изпратиха с освирквания играчите на Левски, викаха „оставка" по адрес на Иванов и ръкопляскаха на футболистите на Лудогорец.

„Предвид резултатите може да се окаже, че няма да играем в Европа. Все пак има много мачове, конкурентите се срещат помежду си и ще губят точки. Тежко е след три поредни загуби, много е тежко. Опитхаме се да вдигнем футболистите психически, но това явно не се случи. Днес имаше и положителни неща в играта на Левски. В атака обаче имаме какво още да работим, а в защита продължаваме да не сме сигурни", допълни Иванов.

Иванов, който е и спортен директор, но ще води тима до края на сезона след напускането на Николай Костов коментира и темата за евентуалното завръщане на Станимир Стоилов на „Герена" и дали той пречи на това завръщане.

„Тук не става въпрос някой да спира някого, просто с поставените условия няма как. Ако обичаш Левски, не можеш да притискаш клуба в ситуацията, в която беше поставен след напускането на Николай Костов", обясни Иванов.

Новините

Най-четените