Останаха само 1000 билета за мача с Германия

Само 1000 билета останаха за първия мач на България от европейското първенство по волейбол. Нашите излизат срещу Германия в петък от 20,30 часа в зала „Арена Армеец“. Капацитетът на съоръжението е 12 500 места. Напълно сигурно е, че отборът на Пламен Константинов ще се радва на гореща подкрепа и пълни трибуни.

Билетите важат и за другия двубой от групата между Чехия и Холандия с начален час 17,30. Най-ниските цени са 5 лв., а най-високите - 20 лв. Продажбите вървят онлайн на адрес www.ticketportal.bg.

Шампионатът на Стария континент ще продължи до 19 октомври. Домакини на другите три потока са Варна, Торино и Бусто Арсицио. Полуфиналите и финалите ще се играят в София.

„Дълго чакахме такова първенство в България. Часът на истината настъпва - заяви Константинов на официалната пресконференция преди турнира. - Трябва да се представим на ниво - както в игрови план, така и като организация. Нашата група е с изравнени сили. Може би някои съперници ни превъзхождат, но ще компенсираме. Надявам се на единство между отбор и публика. Не обичам да се изхвърлям и няма да говоря за конкретно класиране. Имаме някои здравословни проблеми, дано не ни попречат“.

Новините

Най-четените