Изнасилиха насилника Лари Насър в затвора

Бившият доктор на олимпийския тим на САЩ по спортна гимнастика - Лари Насър, е станал жертва на сексуално посегателство в затвора.

В момента 54-годишният Насър излежава присъда от 175 години, заради насилие на малолетни спортистки по време на дългата си кариера в националния тим на САЩ и университета в Мичиган.

Той бе осъден в началото на годината, като показания по делото дадоха над 160 момичета, жертви на Насър.

Сред жертвите на лекаря са олимпийските шампиони Макайла Мароуни, Али Рийсман, Джордин Уийбър, Габи Дъглас и Симон Байлс.

Адвокатите на Насър са поискали преместване в друг затвор, но все още не е ясно дали молбата им ще бъде уважена.

#1 crazyfreak 27.07.2018 в 22:26:09

е за разлика от нашата държава в други някои си получават заслуженото-какъв е проблемът?! претендира за расистко отношение заради арабската си фамилия?!

#2 dedo adji 28.07.2018 в 16:41:31

И в другия затвор ще го опъват а тъмничарите ще се правят на ни чули, ни видели. Педофилите се радват на особено внимание, и убийците имат деца.

#3 explorer 30.07.2018 в 09:29:44

ако това е новина и някой смята, че си е получил заслуженото, то е време да приключва този свят

#4 TheRock 30.07.2018 в 11:26:35

И какво от това?

#5 deowin 30.07.2018 в 22:24:13

Не че е особено реалистично да се очаква от хора, осъдени и затворени за нарушаване на правилата на обществото си, да покажат по-висок морал и степен на цивилизованост от съзатворника си Лари Насър, но все пак ми се струва жалко. Всеки път, когато варварщината и хаосът надделеят над цивилизоваността и реда, независимо от ситуацията, човешкият вид прави малка крачка назад.

#6 Dox 30.07.2018 в 22:56:42

Човешкият вид винаги прави крачка назад, когато криворазбраната "цивилизованост" и "реда" надделяват. А какво е праворазбраната цивилизованост? Ми .... никой не може да ти каже, защото не може да се обясни. Просто някои го знаят. И толкова.

#8 deowin 31.07.2018 в 17:17:23

>"емпатия" Онзи момент, в който си толкова пропаднал морален дегенерат, че чак ти се привижда това, което тотално ти липсва, там, където тотално отсъства. Изобщо не говорех за емпатия. Говорех за ред и за спазване на обществените правила, избрани от точно същото това общество. Съжалението ми изобщо не идва от това, че призовавам за "емпатия" към Лари Насър (каква емпатия, за бога, ти изобщо наясно ли си какъв е смисълът на думата и защо е тотално неприложима в случая?), а за спазване на установените правила, за които сме се разбрали. А те никъде по света не включват изнасилване на когото и да било, дори на осъдени за насилие над деца. Установяването на правила, за които повечето членове на обществото са съгласни, и спазването им стоят в основата на цивилизацията. Без тях нямаме върховенство на закона, и, като следствие, безредно, хаотично общество, в което хората не се чувстват сигурни, и хабят енергията си в страх от околните и в осигуряване на личната сигурност, която им липсва, вместо в конструктивни и градивни начинания. Тоест, имаме общества като българското, в които хора като теб тъй самодоволно грухтят докато се въргалят в собствените си екскременти, и безсилно се опитват да мятат кафеви топки по различните от тях за да ги окалят и приведат до собствената си мизерия.

#10 deowin 31.07.2018 в 19:54:36

>Прав си - не говореше за нея Доста характерна реакция. Като цяло, начинът ти на общуване е винаги един и същ и се свежда до една и съща банална динамика, типична за всяко интернет леке със сериозни комплекси за малоценност: М: [тотална глупост] d: Това е тотална глупост. М: Да, така е, но все едно не е така. [опит за лична нападка] d: [facepalm]

#12 Nenimir 31.07.2018 в 22:06:02

Та значи ако го бяха изнасилили, правилното действие според някои коментиращи, извън затвора, причинителите щяха да бъдат съдени. Но понеже е направено в затвора, от астропитеците, които претендират да си имат тяхна -правилна-ситема за съдене, само и само за да оправдаят жалкият си животец, та тогава е правилно. Я вземете си оправете понятията, че ако някой ден ударите два шамара на някой полицай и ви вкарат в затвора, и там охраната ви опъне в знак на солидарност, едва ли ще ви се струва правилно

Новините

Най-четените