Националите само с една тренировка в Кипър

Само една тренировка ще проведе националният ни отбор по футбол в Кипър преди утрешната контрола с домакините. Двубоят е от 20,30 ч. на стадион "Антонис Пападопулос" в Ларнака.

Така Лотар Матеус изневерява на обичайната си практика да провежда двуразови занимания. Именно по този начин световният шампион с Германия от 1990 готви отбора за квалификацията с Швейцария предишната седмица.

Тренировката в Кипър стартира довечера в 17,00 ч. на стадиона, на който ще се играе срещата. По всяка вероятност тогава ще стане ясен и титулярния състав за утрешния двубой.

Възможно е утре сутринта Лотар Матеус да проведе тонизираща тренировка за своите възпитаници. Селекционерът доведе в Кипър група от 18 футболисти. От нея обаче са освободени половината от титулярите от евроквалификацията с Швейцария в събота.

Националите са в Ларнака от снощи и се радват на страхотен лукс. Тимът е настанен в петзвездния „Sandy Beach", който е на брега на морето и е на десетина километра извън града. Начело на българската делегация е президентът на БФС Борислав Михайлов.

Новините

Най-четените