Дешан се заяде здраво с Вияш-Боаш

Селекционерът на френския национален отбор Дидие Дешан продължи конфликта си с мениджъра на Тотнъм Андре Вияш-Боаш. Наскоро Дешан заяви, че изобщо не е доволен от това, че първият му избор за вратар на „петлите" Юго Лорис играе твърде малко за „шпорите". Португалецът му върна в отговор, че нещата, които казва той „влизат през едното му ухо и излизат през другото".

„Аз също имам две уши. Нещата, които той казва, имат същия ефект и за мен - изобщо не им обръщам внимание", заяви гневният Дешан пред френска медия вчера.

„Не става въпрос, че Юго изобщо не играе - той има шест официални мача за Тотнъм от началото на сезона. Той просто иска да играе още повече и смята, че има класата да бъде титулярен вратар на неговия отбор. Той се опитва да се справи с това, но още му е трудно да проследява много мачове от резервната скамейка", сподели още Дешан.

Лорис дойде това лято на „Уайт Харт Лейн" от Олимпик (Лион) за сумата от 12,6 милиона евро. Още от самото начало обаче той бе резерва на ветерана Брад Фридъл (41 години), което предизвика неговото недоволство. Лорис е използван предимно в мачовете от Лига Европа и в тези за домашните купи.

Новините

Най-четените