Батков го каза: Левски зависи от Южен поток

Бъдещето на Левски зависи от реализирането на проекта "Южен поток". Това призна в прав текст собственикът на сините Тодор Батков след срещата на Европейската клубна асоциация (ЕСА).

"Това е най-важният и добър проект за България. Левски зависи от този проект. Ако той не се реализира, България ще се вдигне, а знаете, че половината България е синя", каза Тодор Батков.

В същото време Батков заплаши с жестока чистка отбора, ако не стане шампион.

"Ако се провалим тази година, трябва да изметем всички и да направим отбор по мoдeла на Литекс. Да залагаме на наши юноши, които след една година ще бъдат уникално добър отбор. Крайно време е тези хубостници да поиграят малко. Всичко им е платено, в тази ситуация няма друг такъв отбор в България. Аз ли да се съблека на 55 години по екип? Единствено знаят да си получат от Баждеков на датата пликчетата. Ето, питам феновете, какво повече да направя?”, заяви Батков.

Собственикът на Левски засегна и темата за назначението на Даниел Боримиров.

"Чух се с Боримиров. Готов съм на всичко, само мир да има. Илиан Илиев поиска това назначение, те двамата взимат решенията в тима. В името на Левски съм готов на всякакъв компромис. Двамата, Илиан и Боримиров, имат пълната власт, да наказват, да назначават. За наказанието на Станислав Ангелов дори не им поисках аргументи“, допълни собственикът на "сините".

Новините

Най-четените