Христо Стоичков пак поема национален отбор?

Бившият национален селекционер на България Христо Стоичков води заключителни преговори с представители на Виетнамската футболна федерация. Легендата на родния футбол е получил оферта да заеме поста на селекционер на местния национален тим. Информацията съобщи собственикът на Чавдар (Етрополе) Емил Димитров.

Христо Стоичков е заминал спешно снощи вечерта за Виетнам, за да се запознае с предложените му условия. Опциите, които са му били представени, са за договор за 2 или 4 години.

Все още няма нищо подписано, уточни още босът на Чавдар, чиято школа носи името на Христо Стоичков.

Легендата на Барселона ще се прибере в България в събота, въпреки насрочените му пресконференции у нас. Днес той пропусна представянето на новото попълнение на Нотингам Форест - Димитър Евтимов, възпитаник на футболната академия "Христо Стоичков".

"Искам да ви се извиня от името на Христо Стоичков за това, че той не присъства тук днес, но поводът е уважителен. Късно снощи се наложи да излети за Виетнам за преговори с Виетнамската федерация да поеме местния национален отбор. Опциите, които му се предлагат са по негов избор - 2 или 4 години. Разбира се, финансови параметри не мога да коментирам, но ако се стигне до договор, той ще даде официална пресконференция. Доста спешно са станали нещата. Ако не се лъжа, в събота трябва да се прибере и ще стане ясно дали има договор или не", сподели Емил Димитров.

Новините

Най-четените