Те излъгаха за възрастта си

Зад всяка голяма звезда стои голям екип от пиари. Те са способни да правят от талантливи хора истински сензации, манипулирайки медиите, таргетирайки маркетингови ниши и избирайки най-подходящите изяви за незнаещия какво се случва артист. Понякога пиарите дори променят името на звездата или ги карат да лъжат къде са родени.

Лъжливата възраст в Холивуд е проблем, който от години се дискутира. Кралицата на попа Мадона наскоро заговори, че осъзнава ролята си като човек, който на 56 години продължава да е на сцената. Играта в Холивуд е безмилостна и ако не си перфектен за повече от момент, ще бъдеш детрониран.

А и понякога малка лъжа няма да навреди на никого, нали?

Ако проверите в Google която и да е звезда, възрастта й ще се появи навсякъде, нещо особено дразнещо за някои известни личности. Всъщност, толкова дразнещно, че през 2011-та година неназована актриса е завела дело срещу IMDB, защото са публикували истинската й година на раждане. Няма спор - възрастта е деликатен въпрос, както за жените, така и за мъжете.

Доказват го примерите, които сме подбрали в галерията..

#1 Mr Norris 24.05.2015 в 01:29:04

¨"Доскоро неин приятел беше шофьорът от Формула 1 Луис Хамилтън".... хахаха... Какъв шофьор, бе, хора? Да не кара линейката... Ех, бедни преводачи...

Новините

Най-четените