От Уайнстийн до Мис България - звездните скандали на 2017-а

По отношение на скандалите 2017-а година се оказа годината на обвиненията и признанията за сексуален тормоз, които тръгнаха от Холивуд и постепенно обхванаха почти целия свят. Първи в списъка беше Харви Уайнстийн, последваха го колегата му продуцент Джеймс Тобак, актьорите Кевин Спейси и Дъстин Хофман и още много други прочути и не толкова прочути имена.

Откровенията за посегателства засенчиха почти всички други противоречия, реплики и облекло не на място и прочее звездни гафове.

Посмяхме се, че Джъстин Бийбър не знае испански и по тази причина отказва да пее „Despacito" на живо, а Мелания Тръмп показа, че дизайнерските дрехи стават и за градинарство.

В България годината предложи не по-малко поводи за шумни обществени дискусии и остроумни реплики из социалните мрежи - като се почне от Евровизия и се стигне до конкурса Мис България.

Не можем да пропуснем и споровете около Ъпсурт с клипа "Този танц" и Азис с неговия "Мотел", които накараха дори и хора, които по принцип не слушат Ъпсурт и Азис, да си ги пуснат.

Списъкът никога не може да бъде напълно изчерпателен, но в галерията ще видите 10 от шоубизнес скандалите на 2017-а, които нашумяха през тези 12 месеца.

Новините

Най-четените