Мръсните тайни на имението "Плейбой"

Да си зайче номер 1 на Хю Хефнър, оказва се, не е най-прекрасното нещо на света. Плеймейтката Холи Медисън разказва в книгата си "В заешката дупка", че била толкова нещастна в имението на основателя на "Плейбой", че искала да се самоубие.

В книгата, която излиза на пазара на 23 юни, тя обяснява, че връзката й с магната, който би могъл да бъде неин дядо, я докарала до пълно отчаяние, пише "Esquire". През 2002 г. Холи мислила да се удави в имението. "Чудех се дали изобщо ще липсвам на някого", пише тя.

"Може би е било заради тревата и алкохола, но удавянето ми изглеждаше като логичен начин да избягам от нелепия живот, който водех", разказва плеймейтката.

По думите й всички смятат, че металните врати на имението са сложени, за да го пазят от хорските очи, но тя чувствала, че е заключена.

Според Холи 89-годишният Хю Хефнър изградил враждебна среда, в която жените били изправени една срещу друга. Когато Холи решила да си тръгне, от "Плейбой" й предложили пари, за да остане. Офертата била да бъде включена и в завещанието на Хю Хефнър.Ако към момента на смъртта му живеела в имението, тя щяла да получи 3 млн. долара. Сега Холи е щастливо омъжена и има 2-годишна дъщеря. "Иска ми се тя да разбере защо съм направила този избор. И дано се поучи от грешките ми и не допуска такива", надява се бившата плеймейтка.

Вижте в галерията тайните на имението "Плейбой", разказани от бивши негови обитателки!

 

#1 Skrita_Sila_M 12.06.2015 в 16:44:40

Тази "Авторка" нали не очаква съчувствие или нещо такова? Казано по нашенски: Га яди кифтиетата ни раива а!

#2 rumen001 12.06.2015 в 20:39:13

$1000 на седмица? Че това са картофени кюфтета.

#3 Harry 12.06.2015 в 22:44:21

"Да си дадеш задника под наем", който го е казал може би е имал в предвид плеймейтките?

#7 Kenny McCormick 14.06.2015 в 10:55:44

Тия каки не ги разбирам, честно. На всички е ясно, че това е един харем на един застарял фетишист с много пари. Не били позволени момчета, вратите били заключени - то оставаше дъртакът да позволява гости, все едно султанът да позволява гости на ханъмите си. Иначе съм съгласен, че е добре да се четат такива изповеди, особено от млади момичета, примамени от илюзии за лесен и приказен живот.

#8 boris 15.06.2015 в 16:18:44

каката мислела да се дави, обаче в малката главица, не светнало решението просто да си тръгне и да си намери нормална работа.

Новините

Най-четените