Не са само Кристиано и Ирина

Известен футболист и красавица до него - съвременна класика, която е актуална както за звездите на Реал Мадрид и Байерн Мюнхен, така и за тези на Лудогорец и Левски.

Телевизионният екран и модният подиум се оказват най-преките пътища за момичетата към сърцата на играчите.

Често футболните половинки са световноизвестни още преди да се прикачат към живота на гонещите топката милионери, а други дължат славата си именно на спортиста до себе си.

Дуетът Кристиано Роналдо - Ирина Шейк е сред емблемите на явлението футболист и манекенка, но много от колегите на Кристиано могат да се похвалят с ослепителни красавици до себе си.

Чували ли сте за Себастиан Бьониш, левия бек на Леверкузен и мъжът в живота на фаталната Татяна Батинич?

Бившата Мис Австрия с положителност е по-популярна от родения в Гливце полски национал, а не може да и се отрече, че има опит с футболистите, след като премина и през обятията на Иван Ракитич.

Том Клевърли доста често изглежда неориентиран на терена, особено през този сезон, но защитникът на Манчестър Юн. добре се е ориентирал в личния си живот, където спътница му е Джорджина Дорсет.

За Италия въобще няма смисъл да говорим. Мелиса Сата, Федерика Нагри и Микела Куатрочоке са само част от манекенките, обвързани с футболисти.

Вижте тази селекция на футболни половинки.

#2 georgiev 15.04.2014 в 09:21:17

Колега, бая са те подразнили ушевите. За много неща си прав, ама не можем така да ги изтребим, както ти се иска. Първо, че животът им не е на стойността на едно билетче, все пак... А и са толкова много

#5 Astarot 01.05.2014 в 22:28:40

Крив макарон, ще ти споделя една тайна... И кафетата по баровете са им без пари на ушевите... А най-вероятно и крайпътните проститутки.

Новините

Най-четените