Двоен трансферен удар в Левски

Левски представи двама нови футболисти.

Вратарят Мартин Полачек подписа договор за период от три години. Контрактът стана факт, след като словакът премина медицински прегледи и договори личните си условия.

Полачек е на 28 години, висок е 198 сантиметра и тежи 95 килограма. Кариерата му стартира в Бърно, а след това прави име в Дунайска Стреда и Слован Братислава.

Следващата му стъпка е Полша, където играе три сезона за състава на Заглембе Любин. Тази зима преминава в редиците на Млада Болеслав, а от днес е играч на Левски.

С екипа на Слован Братислава Полачек е ставал шампион на Словакия, а също така е печелил Суперкупата. Прави своя дебют за мъжкия тим на Словакия в контрола срещу Украйна.

Второто лятно попълнение на "сините" се казва Давиде Мариани. Швейцарският халф уточни личните си условия по-рано днес, след което подписа договор за три години със "сините" и позира с фланелката тима редом до изпълнителния директор Красимир Иванов.

Мариани пристига на "Герена" като свободен агент, след като договорът му с Лугано изтече това лято. През миналия сезон офанзивният полузащитник записа 32 мача в швейцарския елит, в които реализира 5 гола. С представянето си Давиде помогна на тима да запази мястото си в Супер лигата.

Новините

Най-четените