Сгрешен състав, умора и лошо пласиране: 5 причини за загубата от Холандия

Да, отново няма да играем на Световно първенство.

Победата над Швеция ни накара да помечтаем, но за кратко. Най-логичното се случи и Холандия победи българските национали с 3:1, с което ни прати на четвърто място в групата и угаси блещукащите надежди за Мондиал 2018.

Макар в мача снощи да има и някои причини за оптимизъм, България беше категорично надиграна и ден по-късно е време да поговорим за грешките, довели до загубата.

А такива имаше и те улесниха противника.

Холандците са по-добрият отбор и го показаха, но това не е единствената причина за поражението - всъщност решаващи бяха пропуските и проблемите в българския отбор.

В галерията ще видите петте основни причини да не успеем да измъкнем нещо от Холандия снощи и да се простим с надеждите си поне за бараж.

#1 Вълков 05.09.2017 в 13:34:59

" Да, отново няма да играем на Световно първенство." Да отново няма да играем на Световното и ти милене си единствения в България който го разбра едва вчера.Какво си си въобразявал ,че Хубчев е господ, е не е. След всяка грешна стъпка плювалници като тебе изпълзяват да си хвърлят отровата. Млъкнете бе боклуци, затворете си плювалниците ,оставете го да работи

Новините

Най-четените