Нападение над председателя на Хелзинкския комитет

Председателят на Българския хелзинкски комитет Красимир Кънев е бил нападнат от двама неизвестни мъже тази сутрин.

Кънев е ударен с юмруци в лицето и стомаха, има леки наранявания. Инцидентът се е случил около 9:30 ч. сутринта пред хотел "Радисън" в София на площад Народно събрание.

Двамата нападатели са избягали по ул. "Шишман", след като са успели да нанесат удари по Кънев. На място е извикана полиция, като все още няма информация за напредъка на разследването.

БХК осъди нападението над Красимир Кънев и призовава да се предприемат незабавни мерки за разкриване на извършителите, включително в най-кратък срок властите да набавят записите от камерите на мястото на инцидента и по пътя на бягство на нападателите.

#1 7 27.10.2016 в 17:27:25

Двама с/у един и то възрастен и невъоръжен?- Българи? Юнаци?

#2 sim4o 27.10.2016 в 23:10:33

Като че ли, отново преживяваме 1994! Отново българите са щастливи и са обединени! Отворете някой форум, приятели .. вижте как хората са искрени и са добри един към друг! Седмаче, в живота има и едно нещо наречено Справедливост .. Не може да си гнусен лъжец, не може кански да се юдиш на гроба бащин, плача майчин и да не очакваш да те застигне възмездие .. Я виж КОЛКО случая, на нападение на ДВАМА и ТРИМА мъже, над жени, сами, невъоръжени, стари и болни, ей тоя изрод прикри и направи така, че да не бъдат наказани! Заради тези действия, лично на този мерзавец, тези извършители нападаха отново и отново .. на съвеста му са и ограбени, пребити, изнасилени безброй български старици! Така че- Българи! Юнаци! Ето ги - идат наште душмани, ний не сме веке, рая покорна! Седмаче, ама ще е яко, да са го ступали ромчета, за да му вземат парите, а?

#3 GETI 28.10.2016 в 09:17:11

най-официално трябва да номинират бияча за Човек на годината на БХК! щом може за се номинира убиец, защо да не може бияч? също, нашата страна да съди БХК ,защото негов служител е нарушил правата на тия младежи да го бият колкото си искат...

Новините

Най-четените