Не една, а две жени от Източна Европа

Честито, български орли! След САЩ'94 и Евровизия'16 - България отново се представи достойно на международен форум в оспорвана надпревара за четвъртото място.

Ирина Бокова - носителката на ордена на френския Почетен легион, "Полярната звезда" на Монголия, ордена на Народното приятелство с Република Башкоростан, Казахстан, Туркменистан, Камерун, Мали, Чад и Ел Салвадор - записа името си със златни букви в историята на ООН.

Благодарение на вещата и неуморна подкрепа от страна на глобални лидери на общественото мнение като Кънчо Стойчев, Жан-Мишел Жар и свекървата на дъщерята на Хилари Клинтън, Бокова не просто завоюва патриотичната 4-та позиция, но и се оказа първата жена в класацията.

Четвърта, ама отзад напред се класира и късната резерва Кристалина Георгиева, която върна самочувствието на Родината, като остави Македония зад гърба си.

Уви, коварна Португалия спечели от шестия път - сякаш не се задоволи, че взе Евро'2016, след като едва се класира на финалите с три хикса в груповата фаза.

Малка и бедна България се напъна и излъчи НЕ ЕДНА, А ДВЕ ЖЕНИ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА, които не просто могат да "построят" кочина, но и да я "реализират".

Обаче световният заговор на илюминатите от седмия ден и рептилоидните хуманоиди от Великите сили отново ни подля вода. Нищо, важното е, че всички са доволни от забележителното си представяне.

След като не стана външен министър на Европейския съюз и генерален секретар на ООН, Кристалина Георгиева заслужено може да се пробва да не стане и шеф на МОК, президент на Съединените Американски Държави или глава на Римокатолическата църква.

Може и да продължи да преследва Бокова до дупка, като се кандидатира внезапно за директор на ЮНЕСКО, колко му е.

Ирина Бокова също заслужава потупване по рамото и поне още един орден на вечната дружба между народите - от днес тя вече е канонизирана като мъченица на Банкянската дипломатическа школа и спокойно може да продължи да не вдига телефона на Бойко Борисов.

Само на Борисов му се пише да страда - тъкмо му хареса да разяснява международното положение по сутрешните блокове и се оказа, че в тази игра наистина не давали втора дузпа.

След като закономерно паднахме на земята при опита си да обяздим двата стола, сега спокойно можем да се отдадем на по-важните проблеми на българщината.

Например: трови ли ни НАТО с кемтрейлс или да.

#1 sim4o 05.10.2016 в 21:54:39

Продължаваме Напред! Баце да прави тази вечер още смени! Искра Фидосова ли ще праща, Данчето Фандъкова ли .. да се действа бързо - още не е хлопнало окончателно мандалото! Българите сме талантлив народ .. продължаваме напред! ... Българите сме големи и велики, никога не се предаваме! А Кристалина хубаво си взе неплатена - хем да си почине, хем може да помогне да затворят техните , буркани за зимата! .. Ние сме велик народ и ще докажем. .. ... Няма да се откажем. Ние българите сме задружни. . Българите сме най-големите в света!

#2 pixie 05.10.2016 в 22:11:28

Нито една жена от Източна Европа. Накрая.

#3 sim4o 05.10.2016 в 22:13:02

Но пък - и така не е зле .. Четвърти в Света! Тръгнали са, българи-юнаци, да развяват трикольор байраци! Ето какво написаха феновете, на тапети, при посрещането на отбора ни по волей . България зае четвърто място на волейболния турнир на Олимпиадата в Лондон. .. ... „Гордеем се с вас! Вие сте четвърти в света, първи в сърцата ни! Добре дошли, победители!”, гласят някои от най-големите плакати, опънати от Националния волейболен фенклуб. "Четвърти в света, но първи в сърцата ни.." хубаво е, нали? http://www.novsport.com/news248001_1090.html Българите сме най-големите! Четвърти в света се става сами с желязна защита! Българите не се предаваме никога, продължаваме напред, да знаете.Ние сме велик народ и ще докажем. Няма да се откажем. Ние българите сме задружни. Българите сме големи и велики, никога не се предаваме! Българите сме най-големите в света!

#4 dedo adji 05.10.2016 в 23:27:18

Симчо, Дияна те бие по точки. Усетих аз, че тая мацка не е пълна соросоидка.

#5 Dox 05.10.2016 в 23:33:41

В подобни случаи горният текст би следвало да е съвсем кратък - просто едно обобщение. Вместо това, авторката е предпочела преразказ. Хитър начин да не се взема страна. В такъв случай - да обобщим ние: Поредното ни насиране за пореден път е в стил "Я не сакам на мене да ми е добре, а на еди-кой-си да е зле" А що се отнася до НАТО и кемтрейлс - не знам. Ето един въпрос, на който хурналистиката следва да даде убедителен отговор. Нали така? Или да.

#6 sim4o 06.10.2016 в 00:17:36

dedo adji | 05.10.201623:27 Симчо, Дияна те бие по точки. Усетих аз, че тая мацка не е пълна соросоидка. --------------------- Aма, че Баце, още тая вечер може , и трябва , да направи пак смяна сетила ли се е? Не, нали! А то си е съвсем логично! ... Представяш ли си, ако им пусне Бат Бойко ей сега писмо - какви зъркели ще ококорят оонетата? А на сутринта - Фидоошу слиза от самолета , една такава - борбена. Ей тогава това комуне Гутереш го смазахме, като маче у дирек! --------------------------- .. ако ли не стане с нова смяна и включване на някоя наша от резервите - бял роял в Ню Йорк и Йоло Денев там командирован - ще ляга под Белите Автобуси , докато не кажат #кoй всъщност предложи Антонио Гутереш .. Ето - в стил на Роко да разобличим Гуитереш и да обясним, що Баце му е свещен дълг да ги бие Станишев, Доган и Гутиереш .. Ей факти за португалчето , ей #кой сложи Станишев : .. .. " .. 14.07.2004 г. - Рамо на БСП за изборите пък ще даде лично шефът на Социнтерна Антонио Гутиереш. Той ще дойде у нас по покана на Станишев .." .." Посочен от Антонио Гутиереш на Бузлуджа през 2005 г. като бъдещ премиер на България.."

#7 Люба6а 06.10.2016 в 03:17:07

дерзайте,Пичове!и две червни свини от кочината чалгария не успяха да удовлетврят ционистите

#8 Люба6а 06.10.2016 в 04:04:30

и още нещо:само като им видя суратите на тея свини и ми иди да...стрелям,без угризение на съвестта

#9 sim4o 06.10.2016 в 10:10:10

Само Ирина Бокова имаше шанс в битката за шеф на ООН, а Кристалина Георгиева „отиде, видя и разруши“. Грешката ни бе, че послушахме Меркел и се отметнахме от основната си кандидатура. Това обяви социологът Андрей Райчев. „И всичко това идва, след като Кристалина Георгиева обяви, че „тя е поставила условия на великите сили да не са за нея“. Отиде, развали и си отиде. Ако Цезар беше казал „Veni, vidi, vici“ (б.а.-дойдох, видях, победих), сега Кристалина направи „Veni, vidi… развалих“. Или по-точно „Veni, vidi, destroy (б.а.-разруших)“. Просто безобразие“, каза още социологът. „Сега беше ред на Източна Европа за изява в ООН. В момента, в който Ангела Меркел започна да действа тя да определи кандидата на Източна Европа, се случи това нещо. Грешката ни бе, че послушахме Меркел и се отметнахме от основната си кандидатура. Вижте, има и още нещо. ООН като организация е създадена във връзка с разгрома на Германия. ООН е създаден от Рузвелт, Чърчил и Сталин върху трупа на Германия. Идеята, че сега Германия ще каже кой ще е шеф на ООН, може да се роди само в болен мозък“, завърши Райчев. ------------------- Ta Mеркел ни е виновна - кво да го мислим - то ясно!?

#11 dedo adji 06.10.2016 в 14:36:59

Макароне, удоволствие ще бъде да ги гледаме как копаят лук или садят картофи, ама няма да ни огрее. Тия двете никога не са знаели откъде се хваща мотика, родени със сребърната партийна лъжичка в устата. Ще ги гледаме да ни дават акъл от екрана, което не е никакво удоволствие.

#12 daysydogy 06.10.2016 в 16:26:29

Както винаги коментарите са само емоции и нищо повече... Както и нищо смислено и в действията и думите на бб по който и да е проблем... Какъвто материалът, такъв и „кормчията“...

#13 desita 10.10.2016 в 21:15:51

Само в България се заблуждавахме, че може една жена от България да стане шеф на ООН. Всъшност истината е, че нито едната, нито другата имаха реален шанс да получат мястото. От самото начало Англия и САЩ бяха заявили, че няма да подкрепят Бокова, а Кристалина Георгиева влезе късно в надпреварата и така или иначе имаше още по-малко шансове. Всъщност истината е, че ООН не може точно в този момент на бежанска криза, войни и изключително изострени отношения между САЩ и Русия, да постави на този пост жена и то от источна Европа. Ние се надявахме, но това не означава, че другите са ни взели на сериозно.

Новините

Най-четените