Сутрешен newscast: Ако не искаш да се събличаш, не ставаш за модел

Репликата принадлежи на скандалния дизайнер Карл Лагерфелд, който е прочут с острия си и невъздържан език.

Той не се въздържа да коментира обвиненията от страна на феминистки към модната индустрия, че сексуализира и тормози твърде много моделите си.

Според Лагерфелд ако не искаш да се събличаш - не ставаш за модел. Това каза той пред списание Numero и допълни, че който иска - може да отиде в манастир, там винаги има достатъчно места.

Конкретният повод за изказването му са обвиненията срещу дългогодишния стилист Карл Темплер, който според някои манекенки ги е опипвал и се е опитвал да ги съблича, без това да е необходимо за визията им.

Дизайнерът допълни, че му е писнало от движението #MeToo.

Когато се каниш да станеш част от британското кралско семейство, можеш да очакваш и да получиш своя восъчна фигура от Мадам Тюсо. След музея в Лондон Меган Маркъл вече има свой восъчен модел в този в Ню Йорк, а до нея и в двата случая, разбира се, е принц Хари.

Разликата е, че в Ню Йорк можете да пиете чай с принца и бъдещата херцогиня, тъй като до тях има поставена маса с два стола и сервиз за традиционен английски чай.

И докато восъчната фигура на Меган прилича много на "оригинала си", тази на принц Хари е... да речем, че е ОК.

И без това повечето восъчни фигури не са много сполучливи...

А синът на Селин Дион също е поел по своя път към славата. Рене-Чарлс обаче е избрал различен музикален стил от този на майка си и е решил, че ще бъде рапър.

Той е на 17 години, представя се с псевдонима Big Tip и вече е пуснал четири свои парчета в Spotify и SoundCloud, които набират популярност.

Две от песните са кавъри на американския рапър The Weekend.

Въпреки това явно не всичко е "цветя и рози". В свои постове в Twitter Рене-Чарлс се оплаква от натиска да успее на всяка цена, който изпитва в музикалната индустрия.

Мнозина го критикуват, че няма да му е много трудно да пробие, имайки предвид коя е майка му, така че тепърва певецът ще трябва да се доказва като способен артист.

 

 

Новините

Най-четените