С шестима нови и без Погба: Как може да изглежда Юнайтед през новия сезон

След тихото до момента трансферно лято на "Олд Трафорд" настана оживление. Седмица преди края на трансферния прозорец във Висшата лига, Манчестър Юнайтед се готви за няколко удара.

Пауло Дибала изглежда много близо до трансфер в английския гранд, след като водещи медии твърдят, че аржентинецът ще заиграе за Юнайтед, а в обратната посока към Ювентус ще тръгнат Ромелу Лукаку и 20 милиона евро.

Освен това, преговорите със Спортинг за Бруно Фернандеш вече са факт, а първата оферта от "червените дяволи" е за около 55 милиона евро. Вероято ще трябва да бъде повишена, но мениджърът Оле Гунар Солскяер иска полузащитника на всяка цена.

За поредно лято един от асовете на Лестър и националния отбор на Англия е спряган за "Олд Трафорд", а освен Дибала, още една от големите звезди на Серия "А" може да заиграе за 20-кратния английски шампион.

Най-вероятно парите за тези сделки ще бъдат набавени от трансфер на Пол Погба в Реал Мадрид.

Ако нещата се развият по план, може да се окаже, че Оле Гунар Солскяер ще разполага с повече от половин отбор играчи, които са готови веднага да влязат и да защитават цветовете на "червените дяволи".

Вижте в галерията как може да изглежда тимът на норвежкия мениджър през новата кампания.

Новините

Най-четените