10 скандални решения на Ван Гаал

Изминалата седмица донесе много емоции на привържениците на Манчестър Юнайтед, които се събудиха в понеделник в добро настроение.

Ливърпул удържа аванса си от два чисти гола в реванша от осминафиналите на турнира Лига Европа, но дни по-късно запалянковците на "дяволите" имаха повод за радост, след като гол на Маркъс Рашфорд донесе победата с 1:0 на "Етихад" в градското дерби със Сити.

Юнайтед вече е само на точка от четвъртата позиция, а Ван Гаал заяви, че класирането за Шампионската лига ще бъде успех, въпреки че преди началото на сезона очакванията са били значително по-големи.

"Целехме се в тройката, защото искахме да се справим по-добре от миналата година. Представяме се под очакванията, но трябва да анализирате обстоятелствата. Никога не съм чувствал напрежение, тъй като правя това, което трябва да правя", каза холандският мениджър на пресконференцията преди дербито.

Но в болшинството си феновете на Манчестър Юнайтед са убедени, че Ван Гаал постоянно взима грешни решения, колкото и да твърди обратното.

"The Telegraph" събра 10 от най-противоречивите ходове на треньора на "червените дяволи", откакто е на "Олд Трафорд".

Вижте ги в галерията.

Новините

Най-четените