Салах и още 12, които се провалиха в Челси, но блеснаха другаде

Мохамед Салах се превърна в най-скъпия трансфер на Ливърпул, след като „червените“ платиха 42 млн. евро на Рома за него. Цената може да набъбне до 50 млн. при определени постижения на египтянина.

С пристигането на Салах халфовата линия на тима от „Анфийлд“ изглежда стряскащо за противниците. Освен 25-годишния египтянин в нея са Филипе Коутиньо, Садио Мане и Роберто Фирмино.

Все още не е ясно бъдещето на Коутиньо, разбира се, като до края на лятото спекулациите за трансфера му в Барселона ще продължават.

Сега обаче във фокуса на вниманието е Салах. И не само заради самия трансфер в Ливърпул, а и заради завръщането му на Острова.

Мохамед Салах е един от многото класни футболисти, на които не им потръгна в Челси в последните пет-шест години. Ако се опитате да си спомните колко големи имена бяха пуснати да си тръгнат от „Стамфорд Бридж“ в този период, сме сигурни, че ще пропуснете някого.

Затова ние се опитахме да ги съберем на едно място.

В галерията може да видите всички големи футболисти, които по една или друга причина, не успяха да се наложат в Челси, но блеснаха в други отбори.

Новините

Най-четените