"Бернабеу" стовари гнева си върху Бейл при завръщането му

Реал Мадрид победи Реал Сосиедад с 3:1 и отново се изравни по точки с Барселона на върха в испанското първенство.

Не по-малко внимание от крайния резултат обаче получи завръщането на Гарет Бейл на "Сантяго Бернабеу" след скандала, който уелсецът спретна в паузата за националните отбори.

Феновете на Реал мощно освиркаха футболиста снощи при влизането му в игра в 66-ата минута и показаха отношението си към него. Преди няколко дни Бейл отпразнува класирането на Уелс на Евро 2020, като заедно със съотборниците си в националния отбор размаха банер, на който пишеше "Уелс. Голф. Мадрид. В този ред".

Снощи на трибуните беше забелязан постер в отговор на съобщението, който гласеше: "Родриго-Вини (Винисиус Жуниор)-Лукас(Васкес)-Бейл. В този ред".

Запалянковците са бесни и за това, че Бейл беше пропуснал последните шест мача на тима заради контузия, но се излекува точно за лагера на националния си тим и помогна на Уелс за класирането.

Все пак крилото се включи добре срещу Реал Сосиедад и испанските медии поставят положителна оценка на играта му за последния половин час от срещата. Зинедин Зидан също му даде добра оценка и след мача призова феновете да спрат освиркванията си.

Карим Бензема, Феде Валверде и Лука Модрич отбелязаха головете за успеха и Реал събра 28 т., като изостава от Барселона само по голова разлика на върха в класирането.

Третият Атлетико Мадрид е с 25 т., но и с мач повече.

Новините

Най-четените