Божинов тренира на плажа

Валери Божинов усилено си търси отбор, след като от Спортинг/Верона/Виченца не искат да се възползват от услугите му за новия сезон. Някогашният талант №1 на българския футбол е в прегръдките на своя мениджър и съпруга - Николета Лозанова, която публикува страхотни снимки в личния си профил във Facebook.

Двойката е хубава, без съмнение. Двама успели млади българи, всеки в своята област...

Божинов, разбира се, разчита на магиите на истинският си футболен импресарио Джери Паломба, който някак винаги успява да направи ход като Каспаров и да намери отбор на нападателя. Докато обаче Паломба му търси място в атаката на някой тим, Валери работи върху спойката с доказано най-добрият му партньор в един красив голов дует.

Ваканциите на повечето ни звезди отдавна свършиха.

Националите са в клубовете си от родното първенство, по морето останаха само Бербатов и Тонев, които играят във Висшата лига. Там подготовката започва по-късно, в началото на юли. Нормално - отборите им не играят в първите кръгове на евротурнирите... А в случая с Бербатов и Тонев - в никакви кръгове.

Във ваканция е и Мартин Петров, който в момента си търси отбор. Еспаньол го обяви за ненужен и не поднови договора му.

Големите звезди от Висшата лига си почиват на джетове, шезлонги и из пясъка на плажовете от Сейшелските острови до Майорка. И понеже на обикновеният човек подсъзнателно е заложено да се изкуши да наднича в банските на звездите...

Новините

Най-четените