Не стига, че момчето ти е национал, а разоряваш и букмейкърите!

Англия изпусна победата срещу Италия снощи на "Уембли" при спорни обстоятелства. Домакините водеха до последните минути след попадение на Джейми Варди през първото полувреме, но в края Лоренцо Инсиние изравни от дузпа, отсъдена от съдиите след консултация със системата за видеоповторения.

Но освен за противоречивото решение на рефера и играта на "трите лъва", на Острова се дискутира и нещо друго - включването на двама абсолютни дебютанти в състава от селекционера Гарет Саутгейт.

Джеймс Тарковски игра през цялото време и бе замесен в ситуацията при дузпата, а Люис Кук се появи след почивката и точно в този момент донесе и 17 000 паунда на дядо си.

Причината е, че през 2014-а човекът заложил, че внукът му ще облече националния екип преди да навърши 26 години. Коефициентът бил 33 към 1, така че за 500 паунда дядото на Кук прибрал солидна сума.

Засега не е ясно колко добри са шансовете на Люис да пътува за световното първенство, но със сигурност ще остане в сметките на Гарет Саутгейт, след като миналата година помогна на Англия да спечели световната титла до 20 години, като дори бе и капитан на отбора.

Вижте в галерията още 4 случая, в които футболисти оправдаха доверието на най-близките си роднини и им донесоха печалба.

Новините

Най-четените