Футболът е за луди хора: 5 извода след издънката на Барса срещу Депортиво

Барселона спука гума след геройствата в Шампионка лига срещу Пари Сен Жермен и допусна шокиращо поражение като гост от Депортиво Ла Коруня с 1:2 в среща от 27-ия кръг на Ла Лига.

В исторически мач реванш от Шампионската лига Барселона осъществи немислим обрат срещу ПСЖ и отстрани французите след 6:1 на "Камп Ноу" и така, въпреки гола на чужд терен и катастрофалната загуба 0:4 в първия мач, каталунците продължиха напред.

Точно заради това настроението в щаба и сред феновете бе приповдигнато, а победата срещу Депортиво трябваше да е протоколна, но четири дни след магическата европейска нощ, не така мислеха на "Риасор".

В 40-ата минута Хоселу даде аванс на домакините, но Луис Суарес върна своите в играта в 46-ата. Фаталният удар нанесе Алекс Бергантиньос в 74-тата след центриране от корнер, който не трябваше да бъде отсъждан, с което бързо свали на земята момчетата на Луис Енрике.

До втори драматичен обрат можеше и да се стигне, но този шансът не бе на страната на Луис Суарес, който пропусна изгодно положение към края на двубоя, както и възможността да окрили съотборниците си за нещо повече.

В галерията може да видите 5 извода след поражението на Барса.

#1 Bai Hoi 13.03.2017 в 10:05:59

Забравили сте най-важния извод: "Нема дузпа, нема гол!" - лакорунска народна мъдрост!

Новините

Най-четените