9 причини Юнайтед да се отърве от Фелайни

Чувството на разочарование вече е твърде познато за феновете на Манчестър Юнайтед, но фигурата на Маруан Фелайни оставя още по-неприятен вкус в устата.

Непохватният белгиец тъкмо се бе появил на терена, протегна един от крайниците си, събори Идриса Гай в наказателното поле и за пореден път се превърна в герой за Евертън.

Лейтън Бейнс вкара отсъдената дузпа, което коства трите точки на „червените дяволи”.

Тимът на Жозе Моуриньо продължава да пропада. Това бе третото поредно равенство за Юнайтед във Висшата лига. „Червените дяволи” са шести в класирането, вече на цели 13 точки от лидера Челси.

За титла и дума не може да става, докато в отбора се подвизават играчи като Фелайни.

Халфът бе доведен на „Олд Трафорд” от Дейвид Мойс и според „Мирър” получава по 100 000 паунда на седмица. И не само че не ги оправдава, но и с всяка своя поява на терена доказва отново и отново колко глупав трансфер е всъщност.

В галерията може да видите 9 причини защо Фелайни не само не трябва да бъде сред стартовите 11 на Жозе Моуриньо, но и трябва да изхвърчи с 200 от „Олд Трафорд”.

#1 Бай Пешо Танкиста 05.12.2016 в 12:30:01

Не харесвам Фелайни в Юнайтед, беше перфектен в Евъртън преди години, но за Юнайтед не става!! Освен това не знам какво се ядосвате на белгиеца, защото в случая нямаше никакво нарушение!! В случая голямата коса не направи нищо, той тръгна да псорещне циганина, после усети че е закъснял и се спря с дръпнато назад тяло и вдигнати ръце!!! Сиганина се удари в него. защото просто нямаше къде да отиде!! Това не бе дори фаул!! Съдията Оливър е едно нещастно, недоклатено в мазния сфинктер пенделче!!Вероятно след мача е лапал БУБАТА на мазния мангал наДриса Гай и му е облизал топките откъм гъзА!! Швестерите в Англия, наречени съдий- свирят организирано срещу Юнайтед!

Новините

Най-четените