Лукаку е добре, но Жозе си иска дузпата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не бе доволен от неотсъдената дузпа в полза на неговия тим при нулевото равенство срещу Саутхемптън на „Олд Трафорд“.

Това бе четвърти пореден мач без победа за „червените дяволи“, които се смъкнаха на третото място в класирането, на точка зад Челси и на цели 14 зад лидера Манчестър Сити, който днес гостува на Кристъл Палас в търсене на 19-и пореден успех във Висшата лига.

„Играхме добре, но отново пропуснахме много шансове. Не съм доволен от ситуацията за дузпата. Не с представянето на Крейг (Полсън – съдията), а само от дузпата“, каза Моуриньо след мача.

Юнайтед не само изпусна победата, но и загуби Ромелу Лукаку за неопределено време. Белгийският нападател бе изнесен на носилка, след като претърпя инцидент в деветата минута, когато бе ударен в тила с глава от Хут при борба за една висока топка.

Лукаку остана на тревата в продължение на пет минути, след което бе изнесен с кислородна маска на уста, но не е бил откаран в болница след това и се очаква контузията да не е сериозна.

„Когато видиш играч да напуска терена по такъв начин, обикновено означава, че ще отсъства за поне два мача“, добави Жозе.

24-годишният Лукаку има 15 гола в 30 мача за Юнайтед, откакто се присъедини към тима през лятото от Евертън срещу 85 милиона евро.

Новините

Най-четените