Скандали в Ливърпул след дербито с Юнайтед

Таблоидът "The Sun" съобщава за скандали в съблекалнята на Ливърпул след неделното нулево равенство като гост на Манчестър Юнайтед в голямото дерби на английския футбол.

В 72-рата минута мениджърът Клоп смени Джордан Хендерсън и се видя как двамата си разменят реплики край тъча.

След последния съдийски сигнал германецът е показал пред всички недоволството си от реакцията на полузащитника.

Специалистът е имал претенции и към играта на Садио Мане.

По-рано през сезона мърсисайдци бяха натрупали седем точки преднина пред Манчестър Сити, но в момента са само с една пред шампионите. А до края на първенството остават цели 11 кръга.

"Да, разбира се, че има напрежение - призна германецът. - Всъщност от моя гледна точка това е положително напрежение, но на мен не ми се налага да играя. Просто седя тук и си говоря глупости. Не е трудно", пошегува се Клоп.

За тима му предстои още една седмица със сериозни изпитания. В сряда мърсисайдци приемат коравия тим на Уотфорд, а в неделя е градското дерби с Евертън на "Гудисън парк".

#1 Дарби 26.02.2019 в 16:57:14

Клоп има обичай, когато някой е сменен от друг играч, да се ръкува с него. А Хендерсън излезе и го подмина - явно ядосан, че беше сменен. Тогава Клоп му се скара и се ръкува с него - малко пресилена беше тази ситуация. Изнервени са вече мърсисайдци, защото сами си усложниха живота - комфортно водеха със 7 точки, но равенствата с Лестър и Уест Хям никак не бяха добре дошли. Имат още шанс - една проста аритметика показва, че ако спечелят 11-тте си мача докрая, ще имат 99 точки, а Сити ако направи същото, ще има 98. И тогава Ливърпул ще е шампион. Но никак не е лесно това - като гледам Гуардиола с какви резерви разполага - равностойни на титулярите?!

Новините

Най-четените