Изгнаниците на Премиършип - имат ли бъдеще обратно?

Ето ви една стандартна ситуация - Спортинг Лисабон иска да задържи рожбата на школата си Нани, но не може да си позволи да обслужва седмичното възнаграждение на футболиста в размер на 100 хил. паунда и от лятото крилото се завръща в Манчестър Юнайтед.

Нани обаче не попада в плановете на наставника на "червените дяволи" Луис ван Гаал и ще има бледи шансове по време на подготовката да докаже на холандеца, че му е нужен.

Португалецът прекара осем сезона на "Олд Трафорд" и въпреки че англичаните не успяха да ударят с него джакпот като този с Кристиано Роналдо, Нани до голяма степен оправда парите, които бяха похарчени за нето.

А ето и една по-нестандартна ситуация - Ливърпул привлече Дивок Ориги през лятото на миналата година, но не даде поле за изява на белгийския национал и го остави под наем в Лил.

Сега талантливият нападател идва на "Анфийлд" с надеждата да запълни празнината в атаката на "червените", която зейна с неуспешния трансфер на Марио Балотели на "Анфийлд".

Но Юнайтед и Ливърпул съвсем не са единствените, които през топлите месеци ще приветстват своите изгнаници. Челси, Арсенал, Манчестър Сити... Почти всички от големите имат материал за прибиране.

Вижте в галерията за кои футболисти става въпрос и дали те имат шансове да възродят кариерите си на Острова.

Новините

Най-четените