Суонси иска Бербатов

Мениджърът на Суонси Боб Брадли заяви открито, че е готов да върне Димитър Бербатов във Висшата лига.

„Срещал съм се с Бербатов на няколко пъти и много добре знам, че той има желание да се върне във Висшата лига. Да, влиза в сметките ми, но засега много играчи са в полезрението ми“, заяви Брадли.

Българският нападател, който в края на януари ще навърши 36 г., вече обяви амбициите си да се завърне на Острова, след като през лятото договорът му в гръцкия ПАОК не бе продължен.

„Всички в клуба знаят това и затова, когато дискутираме играчи, името му винаги изскача. Нямам отговор какво ще се случи. Но, със сигурност, знам намеренията му и за нещата, които е правил в миналото“, продължава Брадли.

Ако трансферът се осъществи, Суонси би бил четвъртият клуб от Висшата лига за Бербатов, след като българинът вече носи екипите на Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм, преди да замине за Монако през 2014-а.

„Лебедите“ се намират на незавидната 19-а позиция с едва пет спечелени точки след 10 кръга и вече претърпяха треньорска смяна този сезон. Боб Брадли, със сигурност, ще се нуждае от нови попълнения през зимата, ако иска отборът му да остане в Премиършип.

Суонси приема Манчестър Юнайтед в неделя в опит да запише първата си победа във Висшата лига от първия кръг насам.

Новините

Най-четените