Ново шоу на Хари Кейн, Тотнъм излезе 6-и

Ново шоу на Хари Кейн в лондонско дерби върна Тотнъм в борбата за топ 4 във Висшата лига. След като преди месец нападателят обърна Арсенал с два свои гола на „Уайт Харт Лейн" за победата с 2:1, днес той спечели мача за Тотнъм и при гостуването на Куинс Парк Рейнджърс.

Кейн пак се разписа два пъти (веднъж с глава и веднъж с левия крак), а крайният резултат отново е 2:1 за Тотнъм. Така нападателят има вече 16 гола в Премиършип този сезон и общо 26 във всички турнири. Сандро намали изоставането на отбора на Крис Рамзи, но това не бе достатъчно за домакините, които след поражението остават в зоната на изпадащите с 22 точки, на три зад Астън Вила. Тотнъм се доближи на три точки от зона Шампионска лига, където в момента четвъртото място удържа Манчестър Юнайтед с 53 т.

Днес се изиграха и два мача в турнира за Купата на Англия, като там единственият оцелял представител на Лига 1 Брадфорд отново не се даде и завърши наравно 0:0 в домакинския мач срещу Рединг. Така всичко в сблъсъка ще се реши при преиграването на „Мадейски Стейдиъм" на 16 март.

В другата среща за ФА Къп Астън Вила победи Уест Бромич с 2:0 с голове на Фабиан Делф и Скот Синклеър и продължава напред.

Новините

Най-четените