Фалиралите спортисти

Спортната слава неизменно е асоциирана с материалното благосъстояние на носителите й, а професионалните атлети винаги са били модел на подражание за феновете си. Има една категория спортисти обаче, на които никой не би искал да бъде на мястото.

Някои атлети са скромни, талантливи и изключително богати. Славата на други кумулира както таланта им, така и бурния им начин на живот. Трети пък притежават рядкото качество да пропилеят всичко, което са изкарали.

Тук ще ви представим някои от по-интересните и драматични случаи на известни професионални спортисти, които са съумели да профукат всичко, което са спечелили, колкото и трудно да изглежда това. Тяхното състояние обхваща всички изкарани пари като спортисти, както и имуществото им.

Причините за тези фалити са различни - от неуместни бизнес начинания, до лоши съветници и влиянието им (стари приятели от училище или квартала, в който са израстнали). Не са малко и случаите, в които хобитата и слабостта на тези зведи към различните пороци ги кара да загубят всичко за отрицателно време.

#1 Mr Norris 18.07.2014 в 19:38:38

БЙорн Борг?! Стажантите за лятната ваканция да не са във втори клас?

#3 Citizen X 19.07.2014 в 22:26:55

Боби, нека ги нарчем тъмнокожи, а? Идеяа е, че те обикновено тръгват от много нисък старт и не са мн. ок с калкулациите (често нямат и базисно образование). Написаното за Бьорн Борг е абс. невярно, неговите бутикови гащи се продавт във всяко село в Холандия. Доста народ ги носим, щото са удобни и не са от "китайска коприна"... Иначе, жалко за Скоти Пи - толкова разумен на терена, толкова разюздан извън него. Много народ станаха звезди благодарение на изведени от него атаки със завършващ подаващ пас под коша. Идол! Един вид, Раян Гигс на баскетбола...

#4 http 20.07.2014 в 00:58:33

Интересна за мен статия, в която учудващо за мен открих Скоти Пи, както е отбелязал вече колегата... Човека, който беше в сянката на Ем Джей толкова сезони в "Булс", но с толкова голям принос за доминацията им през 90те години на 20ти век... Както и да е... просто се сетих за онзи отбор на Чикаго. Иначе и аз констатирах, че повечето са тъмнокожи, което затвърждава мнението ми, че само с физика не става... трябва и акъл!

Новините

Най-четените