На пазар в Испания

В последните години от Испания във Висшата лига идват интересни играчи, чието присъствие се отразява отлично на новите им отбори - Алексис Санчес и Арсенал са идеалният пример за това. Малко по-рано Арсен Венгер пробва същото и с Месут Йозил.

Факт е, че дори и най-големите в Испания като Реал и Барселона вече започват да изостават на финансовия фронт от лидерите във Висшата лига, да не говорим, че каталунците са с временна забрана за трансфери.

Естествено, това не означава, че в Мадрид и Барселона ще има разпродажба, но Атлетико Мадрид продължава да захранва с таланти големите отбори в Европа плюс преките си съперници и въпреки всичко остава в челото на класирането.

Това лято има сериозен шанс да се случат доста интересни трансфери и някои особено ценни играчи да прескочат от Испания в Англия.

Тук са събрани десетте най-важни трансфера, но е сигурно, че част от тях ще останат само на ниво „медийни спекулации", което не означава, че няма да се случат. Може би няма да е това лято.

През 2014 от Испания за Англия поеха Сеск Фабрегас, Диего Коща, Анхел ди Мария и Алексис Санчес, да видим кой може да ги последва сега.

Новините

Най-четените