Какъв край на серията! Уотфорд унижи Ливърпул

След феноменален сезон до момента с 26 победи и едно равенство след изиграването на 27 кръга, Уотфорд сложи край на серията на Ливърпул без загуби, побеждавайки "червените" с 3:0 у дома.

Освен всичко друго, Уотфорд попречи на европейския и световен клубен шампион да подобри рекорда за най-много поредни победи в Премиършип, спирайки поредицата на тима на Юрген Клоп на 18. Толкова успя да навърти и Манчестър Сити.

Тимът Клоп няма да има възможност и да повтори постижението на Непобедимите на Арсенал през 2003/04. Тогава момчетата на Арсен Венгер стигнаха до титлата без нито едно поражение. Ливърпул не бе губил в 44 срещи във Висшата лига, но преклони глава на "Викъридж Роуд".

Ливърпул изигра най-слабия си мач от дълго време и допусна първо поражение от началото на януари 2019-а, когато отстъпи с 1:2 на Манчестър Сити.

И трите попадения в мача паднаха през второто полувреме. В 54-тата минута отбраната на "червените" не успя да се справи с един тъч, изпълнен от Масина. Топката стигна до Дукуре, който напредна до аутлинията, откъдето успя да върне към Исмаила Сар. Последният изпревари Робъртсън и откри резултата. Ван Дайк също не се представи добре в тази ситуация, тъй като не попречи и не пресече центрирането на Дукуре.

В 60-ата минута Сар вкара втори гол. Хюз успя да задържи топката около тъчлинията, след което Дийни изведе с прекрасен пас по земя сенегалеца, който с елегантен прехвърлящ удар направи 2:0.

В 72-рата минута Александър-Арнолд върна лошо към Алисон, Сар пресече и асистира на Дийни, който окончателно сложи точка на спора в този двубой.

Новините

Най-четените