Домакинът на Сити направи лудо шоу след требъла

След като спечелиха Висшата лига преди седмица, футболистите на Манчестър Сити отпразнуваха скромно успеха, защото им предстоеше финалът в турнира за ФА Къп. Но след 6:0 над Уотфорд звездите на Пеп Гуардиола се отпуснаха. Главният герой на партито обаче не беше Рахийм Стърлинг, Габриел Жезус или Кевин де Бройне, а домакинът Брендън Аштън.

Той остана само по бельо и се плъзна по корем по мокрия от шампанското под в съблекалнята на Сити.

Видеото стана хит в социалните мрежи, а служителят на шампионите стана известен в целия свят.

Аштън работи в Сити вече десет години и е сред любимците на играчите. Той пристига в клуба още на 16-годишна възраст, веднага след като завършва училище.

Първоначално е помощник на легендарния домакин, когото всички наричаха Чапи, а през 2009 г. тръгва с отбора за предсезонното му лятно турне и получава постоянна работа.

"Той е сърцето и душата на съблекалнята", казва Компани.

"Помага ни да се справим с напрежението. Чувствам се много добре с него от първия ден. Понякога е страхотно да бъдеш с някой, който не е пряко свързан с играта", добавя Де Бройне.

И през изминалата кампания Брендън направи всичко, за да могат суперзвездите на Пеп Гуардиола да се чувстват комфортно и получи признание за работата си. Аштън не вкарва голове и не раздава пасове на терена, но има своя принос за успехите на отбора и заслужено се радваше в съблекалнята. И трябва да признаем - направи голямо шоу.

Новините

Най-четените