Кой е с най-големи шансове за "Златна топка" след лудото Световно първенство?

На Мондиал 2018 се насладихме на доста неочаквани футболни събития - и наред с всички емоции, които ни донесоха, те задълбочиха въпроса кои са фаворитите за "Златната топка" през тази календарна година.

Лионел Меси и Кристиано Роналдо си проделят трофея от десетилетие, но в годините на световни първенства се засилваха аргументите в полза на техни конкуренти като Андрес Иниеста (2010) и Мануел Нойер (2014).

Представянето на най-големия футболен форум е с огромна тежест и може да доведе до изненади в определянето на топ футболистите на планетата за изминалата година.

Меси и Роналдо не стигнаха далеч на шампионата в Русия, а вместо тях на сцената излязоха други герои - някои съвсем млади, някои отдавна доказали се.

Затова големият въпрос е: ще приключи ли двуполюсният модел именно сега? Предстои ли шеста "Златна топка" за Роналдо или Меси и кой от проявилите се на Световното може да им я отнеме?

В галерията проверяваме кои са основните кандидати за приза към настоящия момент и какви са аргументите в полза на всеки от тях.

Новините

Най-четените