Ще изпусне ли Сити най-важния си футболист за една глупост?

Манчестър Сити е на път да загуби един от най-добрите си и постоянни футболисти.

Яя Туре е крайно разочарован от ръководството и съотборниците си, които пропуснаха да му честитят рождения ден.

Котдивоарецът, който има още една година от договора си с "гражданите" и получава по 220 хил. паунда на седмица, обмисля да се завърне в Барселона.

Два дни след спечелването на титлата бе насрочен големия купон, който съвпадна с рождения ден на Туре и не бе отбелязан от никого в клуба.

За евентуалното напускане на полузащитника загатна и неговият мениджър Дмитрий Селюк.

"Има голяма вероятност Яя да си тръгне през лятото. Той е доста притестнен. Това, което се случи на рождения му ден, е доказателство, че в клуба не им пука за него.

Могат да кажат каквото си поискат - да се извинят или да кажат, че са забравили. Да забравят Яя? Играчът, който помогна изключително много за двете шампионски титли, спечелването на ФА къп и Купата на Лигата?", заяви агентът.

"В нормалните клубове ръководството и съотборниците му поне биха отправили пожеланията си към един от лидерите на тима.

Но когато печелиш титлата, а два дни по-късно по време на партито никой не идва да каже едно "честито", няма какво да говорим повече", добави той.

"Ако Яя беше в Ливърпул и бе допринесъл за първа титла от 24 години, местните фенове щяха да се отнасят към него като Бог.

Но в Сити той не е герой, не е никой. Така го карат да се чувства. Разочарован е и му минават мисли да си тръгне. И ще го направи, ако нещата продължат по този начин.

Не правим това за повече пари или да ги изнудваме. Ако си мислят, че могат да купят всичко с пари, дълбоко се лъжат. Само глупави хора биха пуснали Туре да си тръгне с лека ръка", продължи да беснее Селюк.

#1 kovatz 20.05.2014 в 19:19:14

И на мен жена ми забрави да ми честити последния рожден ден, сега ще я накарам да прочете статията

Новините

Най-четените