Шок и ужас за Лудогорец на старта в ШЛ

Лугогорец изненадващо загуби домакинството си на молдовския Милсами с 0:1 в първия двубой от втория квалификационен кръг за влизане в групите на Шампионската лига.

Новият старши треньор на разградчани Бруно Рибейро пък започна с поражение в официалния си дебют начело.

Въпреки че Лудогорец бе по-добрият отбор на терена през всичките 90 минути, българският тим допусна глупав гол в 41-вата минута след груба грешка в защитата.

Единственото попадение отбеляза Александру Антонюк. След центриране от корнер, Антонюк бе оставен абсолютно непокрит на сантиметри от голлинията и играчът на гостите необезпокоявано отбеляза.

В средата на първата част разградчани бяха доста активни и на няколко пъти застрашиха вратата на гостите, но така и не успяха да нанесат голов удар.

В края на двубоя играчите на Лудогорец отново се активизираха. В игра вече се бяха появили новите попълнения Сисиньо, Чунчуков и Препелица, но и те не помогнаха на разградския тим.

Реваншът между двата тима в Молдова е на 21 юли.

#1 puebloto 15.07.2015 в 01:25:57

ОЛИГОФРЕНИТЕ СА ВИНОВНИ.................. ПОЖЕЛАВАМЕ, ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ,НА ЗАМАЗАНИЯ ТРАВЕСТИТ, СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА 0-0!!!!!!!!!!! СЕЛЯНИ

#2 bludniq_sin 15.07.2015 в 14:16:47

Под мен е очевидно един прекрасен екземпляр от буржоазното съсловие на градската среда и обижда незнайно кого като го нарича "селянин" Дали собственика, който е столичанин, дали играчите, които са от различни краища на страната и света .. но очевидно някой трябва да бъде наречен "селянин" защото притежава или се състезава за отбор от град различен от столицата Кои не са "селяни", уважаеми гражданино? Предполагам си роден на жълтите павета?

#4 puebloto 15.07.2015 в 23:52:26

до БЛУДНИЯ СИН, синко, това,че някой е роден в столицата,съвсем не го прави гражданин! тя,горката,е пълна със селяни!!!! държанието на този индивид ,е меко казано селско! всъщност,хората живеещи по селата, не заслужават сравнения с подобни недоразумения! абориген-олигофрен, може би е точната квалификация за комлексирания ,зализан мазник! много отдавна го познавам,знам как си е изкарал парите, и точно заради подобни лекета, България НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ между другото, футБОЛНИЯТ му франкенщайн ,съвсем скоро ще изчезне....

Новините

Най-четените