5 причини за пропадането на Байерн Мюнхен

Какво се случва с Байерн Мюнхен?

Колосът на немския футбол претърпява все по-обезсърчаващи провали напоследък, вече навъртя 4 поредни мача без победа, а в събота беше набит с 3:0 от Борусия Мьонхенгладбах насред "Алианц Арена".

Трудно е за вярване, но шампионите на Бундеслигата в последните шест сезона в момента се намират едва на шесто място в класирането, макар откъм точки да са само на 4 зад лидера Борусия Дортмунд.

Треньорът Нико Ковач ще прекара паузата за националните отбори в мислене как да вдигне баварците, а самият той призна, че не очаква да го търпят дълго, ако продължава с подобни резултати.

ДНЕСКризата в Байерн: Петимата кандидати за поста на Ковач

"Знам, че съм в Байерн Мюнхен и тук получаваш различно време в сравнение с други места. Но вече показахме на какво сме способни и съм сигурен, че скоро можем да го покажем пак. Ще направя каквото зависи от мен, за да се случи", заяви той след загубата от Гладбах.

Ковач спечели първите си седем мача, откакто беше назначен в Байерн, но в последните четири срещи не само няма победа, но и хегемонът в Бундеслигата успя да отбележи едва две попадения.

В галерията може да видите петте основни причини за неволите на Байерн Мюнхен напоследък.

Новините

Най-четените