Венгер: Няма да напусна Арсенал

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер отхвърли възможността да напусне предсрочно клуба, въпреки притеснителния спад във формата на „артилеристите" и традиционните им вече провали в битката за титлата във Висшата лига.

Арсенал беше един от претендентите за първото място в началото на сезона, но след поредица разочароващи мачове отстъпи инициативата на настоящите лидери Лестър и Тотнъм.

В последните месеци Венгер е под сериозно напрежение заради слабите мачове на Арсенал, както и заради отпадането на тима от Шампионската лига.

„Не искам да коментирам бъдещето ми в клуба - заяви преди мача с Уест Бромич Венгер. - Винаги съм изпълнявал договорите си, не виждам защо сега да е по-различно."

Договорът на Венгер с Арсенал е до края на следващия сезон.

Арсенал отпадна от Шампионската лига на осминафиналите, където срещна Барселона, а сега е на 13 точки от лидера в Англия Лестър.

„Топчиите" ще водят оспорвана битка за края на сезона за място в Топ 4, като преследвач №1 е Манчестър Юнайтед - селекцията на Ван Гаал е на пето място и е само на 4 точки зад лондонския клуб.

Феновете вече вдигат на стадиона плакати, с които приканват Венгер да си ходи, но сега французинът обясни, че целта му остава третото място в шампионата в края на сезона.

Новините

Най-четените