Невероятната подкрепа за Фекир от трибуните

Феновете на Олимпик Лион показаха подкрепата си към капитана Набил Фекир по изключителен начин по време на двубоя срещу Монпелие в неделя.

24-годишният Фекир изгледа мача от трибуните, след като бе наказан за начина, по който отпразнува гола си за 5:0 във вратата на Сент Етиен.

Фекир „просна“ фланелката си, което предизвика гнева на феновете на „зелените“, някои от тях нахлуха на терена и двубоят бе прекъснат за 40 минути. След края му Френската федерация реши да накаже капитана на Лион за един мач.

Привържениците на „хлапетата“ показаха категоричното си несъгласие с това наказание, „просвайки“ фланелки с различни имена и номера в 18-ата минута заради номера на Фекир.

Секторът с агитката на Лион на „Стадиона на светлината“ се превърна в своеобразно бяло море, а Фекир със сигурност се е почувствал страхотно от подкрепата.

„Не съжалявам какво направих. Вярно е, че жестът може и да не се хареса на феновете. Но така отпразнувах гола си. Не беше нищо особено. Може и да не беше правилният начин, но вече беше 5:0, а и това е само футбол“, каза Фекир след мача със Сент Етиен.

Феновете на Лион имаха право да протестират по този начин срещу наказанието на капитана си, тъй като Кристиано Роналдо и Лионел Меси например не получиха подобни наказания, след като правеха този жест.

Новините

Най-четените