Италианските пощи отвърнаха на Сари: Да се образова

Италианските пощи отговориха остро на старши треньора на Ювентус Маурицио Сари, който направи необмислено изказване, което накърни ръководителите и служителите на компанията. "Бианконерите" отстъпиха като гости на Наполи, а след това и на Верона и позволиха на Интер да се изравни с тях по точки на върха в Серия "А".

"Ако исках да избягам от напрежението, щях да започна работа в пощенски офис. Все още имаме всички шансове де изпълним целите, поставени пред отбора в началото на сезона. Естествено, в мачовете стават и грешки и трябва да се направят корекции", коментира Сари.

"По отношение на коментарите на Маурицио Сари: "По повод коментарите му, Италианските пощи призовават Маурицио Сари да отдели няколко минути от ценното си време и да се образова с факта, че Пощата е най-голямата компания в страната. Избрана е от абитуриентите като една от най-атрактивните компании, за която да се работи и се нарежда сред първите 500 в света по отношение на качеството на работата.

Пощите се представят отлично и на стоковата борса и през 2019 г. е на трето място в световен мащаб сред италианските компании като имидж и репутация. Така че изпитанията и напрежението - противно на това, което смята господин Сари - със сигурност са налице за служители на Пощата и компанията служи на граждани, фирми и публични администрации. Каним го да се заподна лично с ежедневната ни работа в един от нашите 15 000 оперативни офисаЬ."

Новините

Най-четените