Фаворитите за голмайстор във Висшата лига

Новият сезон във Висшата лига започва този уикенд. Кампания 2015/16 започва на „Олд Трафорд“, където Манчестър Юнайтед приема Тотнъм.

Новото попълнение на „червените дяволи“ Мемфис Депай е сред фаворитите за голмайстор през този сезон. Но Тотнъм разполага с головата машина Хари Кейн, който през миналата кампания наниза 21 попадения само в Премиършип.

Носителят на голмайсторския приз за миналия сезон Серхио Агуеро е фаворит да спечели наградата и през този.

Ливърпул обаче хвърлиха 32,5 млн. паунда за Кристиан Бентеке в желанието на Брендън Роджърс да реши проблемите в атака си.

Шампионът Челси също има няколко кандидати за голмайсторския приз. В състава на Моуриньо са играчи като Диего Коща и Еден Азар, които със сигурност ще влязат в битката на най-добрите реализатори.

Все още се очаква Арсенал да привлече класен нападател, който да помага на Оливие Жиру или Тио Уолкът в атаката на „артилеристите“. Венгер обаче разполага с още един футболист, който може да бележи голове.

В галерията ще видите топ 15 на футболистите с най-голяма вероятност (най-ниски коефициенти) да станат голмайстори на Висшата лига през новия сезон.

Новините

Най-четените