Лора Крумова слиза от екран

Водещата на "Тази събота" Лора Крумова обяви публично, че скоро слиза от екран.

Тя е бременна от приятеля си Сотир и вече е в шестия месец. Това ще е първо дете и за двамата.

В ефира на bTV ще я замести "нейна приятелка и много добра журналистка", съобщи Крумова, без да разкрива повече подробности.

Лора скоро ще се присъедини към Сотир в къмпинг "Градина". Той е собственик на училище по сърф там.

"Не е за мен тази работа", каза Лора в отговор на въпрос дали възнамерява да се омъжи за бащата на детето си. Водещата държи най-вече момченцето, което очаква, да бъде кръстено в църква.

Тагове: лора крумова
#3 Recycler 06.06.2013 в 10:04:52

Стоиле, някои от нас имат приятели, бачкащи като телевизионери, и сме чували туй - онуй за интелектуалния ѝ капацитет... всуе се мъчиш

#6 http 11.06.2013 в 09:04:25

Ебахти лайнярите се подвизават тук, честно... Някой написал просто статия за Лора Крумова и това, че чака дете... веднага се почна тъпа била, не знам си каква била... Абе, вие нормални ли сте? Какво да стори момичето? Да абортира, че да са доволни повечето плюещи тук ли? С тези интернет форуми и възможността някой анонимко да си изкаже мнениеето се получава един парадокс - няколко милиона специалисти по всичко (политици, спортисти, журналисти и прочие), а на практика - недоклатени инфантилчета, които плюят всеки и всичко... п.с. Забравих да си кажа мнението за Крумова! За мен е ОК, допада ми като журналист.

#7 Vankata_820 11.06.2013 в 11:21:02

Тези ги извеждат от телевизиите, както от родните ни университети: или с ковчег или поради бременност, но пък за Сидеров - адмирации! Вкара го засилващо в Лумпениадата, ала си мисля, че тази програмирана спонтанност, прошепната в ухото й, ще й изиграе лоша шега на по-късен етап, с оглед аморалните алтернативи за България, а и не вярвам да е толкова аморална, че да и допаднат, че и да свикне с тях, но пък знае ли човек, какво друго ще й нашепнат в ухото?!

Новините

Най-четените