Кайли - сексапилната милиардерка на клана Кардашиян-Дженър

Тя е родена на 11 август 1997 г. и тази година навършва 22 години, но вече има дъщеря на годинка, бизнес за милиарди и световна слава.

А за това време успя да се превърне в една от най-популярните жени, без да е известна актриса с редица блокбастъри зад гърба си или певица с десетки "Грами".

Въпреки това още с появата си на малкия екран като 9-годишна привлича достатъчно внимание и дори генерира първия скандал около себе си.

Да, Кайли Дженър отдавна не е само "малката сестричка на Ким Кардашиян".

Успя да стане също толкова популярна, колкото и сестрите си, ако не и повече. Папараците следят всяко нейно движение, а същото правят както феновете, така и критиците й.

Кайли е от онези знаменитости, които дори и да ненавиждаме "в червата", все пак надничаме какво правят. А когато Forbes я обявяват за най-младата self-made милиардерка в света, вниманието към нея се удвоява.

Нормално е рожденият й ден да привлече любопитните погледи. Дженър беше забелязана да се качва в самолет с опакована бяла рокля, която удивително приличаше на сватбена. Оказа се, че тя, както и още седем рокли, са били част от тоалетите й за празника.

От него са били част и яхта по бреговете на Италия, зала, постлана с листата на червени листа от рози, много шампанско и петзвездна вечеря за най-близките й - семейство и приятели.

Междувременно Кайли все повече се затвърждава като един от находчивите предприемачи в козметичната индустрия, ако и някои да смятат, че успехът й там се дължи на прочутата й фамилия и на специалисти, които ръководят бизнеса вместо нея.

В галерията можете да видите 13 факта за младата Дженър, които може би не знаете.

Новините

Най-четените