Жените в Game of Thrones: фантазиите срещат реалността

Всички знаем колко секси са жените в Game of Thrones. Преди премиерата на новия V-ти сезон се сетихме за тези естествено красиви актриси, облечени в средновековните си дрехи.

Това, което може би не знаете за тях е, колко различно изглеждат извън сериала. Нека ви представим три от тях, по два пъти - Денерис Таргариен срещу Емилия Кларк, Церсей Ланистър срещу Лина Хийди и Марджъри Тирел срещу Натали Дормър.

Денерис Таргариен - срещу Емилия Кларк

При нея ще присъдим титлата на прекрасната Денерис. Героияната на Емилия Кларк освен всичко очевидно е и добър лидер. Състрадателна и силна, Денерис не приема нейната миловидност, да бъде смятана за слабост. А и освен това, тя има дракони. Емилия, колкото и ослепително красива да е, просто не притежава нито дракони нито армия подходяща за Железния трон.

Церсей Ланистър срещу Лина Хийди

Да живее Лина Хийди. Британската актриса е известна с нейните агресивни, но и доста секси роли. Можете да я разпознаете като строгата, но невероятно секси кралица във филма "300". Татуировките й покриват голяма част от гърба й и едното рамо, но й придават приятна женственост. Церсей Ланистър от друга страна, колкото и да е красива е твърде самоуверена и безчувствена. И да не забравяме - тя е родила Джофри Баратеон. Лена, долу ръцете момчета, печели.

Марджъри Тирел срещу Натали Дормър

Тук е малко сложно. И в реалността и в приказката на Game of Thrones Натали Дормър е много секси. Във фентъзито тя е целенасочена, отмъстителна дама, решена да бъде царица. От друга страна самата Натали е руса красавица, родена, за да се къпе в звезден прах. Затова ще ни се наложи да направим най-логичното нещо, което един мъж изправен пред тежка дилема, би направил, ще хвърляме монета.

Честито Натали!

 

#1 lele male 31.03.2014 в 16:12:16

Рядко съм груба, но сериалът ми е слабост, за това ще изкрещя: Преводачът на тази статия да се ГРЪМНЕ! ВЕДНАГА!!! Не е Серсей, а Церсей, серсемино! пфууу /Все пак в книгите преведени на БГ език е преведена така и би трябвало да се съобразявате/ И ако някой ми каже какво е "монет" ще хвърля и аз една с удоволствие... А може би си мечтаете за друго... Туй последното към редакторите на сайта...

#2 lele male 31.03.2014 в 16:26:27

Определено сте бързи! Браво! Благодаря и извинете!

#3 Stormbringer 21.02.2015 в 19:10:12

Липсва ми Carice van Houten (Мелисандра демек) в списъка

Новините

Най-четените